"Domaćinski", domaći polutvrdi kravlji sir

Na našem tržištu ponuda sireva je veoma raznovrsna, ali okus se ne može porediti sa domaćim. Veoma rijetko se može kupiti domaći kravlji sir napravljen u jednom porodičnom gazdinstvu. Upravo takvi sirevi proizvode se u našem gazdinstvu, gazdinstvu Lazić. 
 
Pripremiti sir zna gotovo svaka domaćica u poljoprivrednom gazdinstvu, a svaka od njih ima i malu tajnu kako bi dobila najukusniji i najkvalitetniji sir. Svi znamo da je najhranjivija namirnica napravljena od mlijeka upravo sir. Zbog toga je za pravljenje kvalitetnog sira najvažniji sastojak mlijeko. S obzirom na to, slobodno možemo reći, kakvo je mlijeko-takav je sir. 
 
Kako je zapravo nastao naš sir ,,DOMAĆINSKI”.
Sasvim slučajno, domaćica Milena, odlučila je da proba među mnoštvom recepata da stvori neki svoj. Kombinujući više njih, došla je do ovog svog u kojeg dodaje i još poneki ukus. Tako se u ponudi mogu pronaći, pored običnog kravljeg sira i sirevi sa raznim dodacima. U pitanju su sirevi obogaćeni ukusima kao što su origano, tucana paprika, prženi susam, bijeli luk i peršun.
Najprije su to isprobali ukućani, porodica, komšije, a sada na naše zadovoljstvo i ostali se interesuju i traže sireve. Mnogi žele da probaju, da li zbog izgleda ili okusa i reakcije svih su više nego prelijepe. Vodili smo računa da naš sir bude lijepo upakovan, vakumiran i higijenski ispravan. 
I tako, od ideje, da mi ukućani pojedemo neki sasvim dobar, drugačiji, a prije svega 100% domaći sir, sada ga jedu svi. Srećni smo što naše domaćinstvo broji još jednog preukusnog člana kuhinje, i što naši sirevi krase trpeze mnogih domova.
Za sada, naše sireve možete naručiti na brojeve telefona:
065 153 605
064 4506930 

Možete kontaktirati i: